Hubungi Kita

NINGBO HI PROMOS INTERNATIONAL TRADING CO., LTD

Alamat

Rm1705, No.2 Bldg, Shangdong Business Center, No.20, Lane 1918, C Shanghai Rd., Yinzhou District, Ningbo 315041, China

Telpon

86-186 5825 0234

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita