Babagan Kita

MISI KITA

Kita pengabdian kanggo nawakake produk lan layanan kelas paling dhuwur sing nggampangake para pelanggan sing regane nggedhekake usahane saliyane karo pemasok lokal lan nambah volume penjualan, saka rega kompetitif lan kualitas padhet. Kita ngupayakake nggawe hubungan jangka panjang eksklusif karo saben pelanggan, coba mitra anyar sampeyan ing China kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan.

 

SING APA KITA

Hi Promos didegaké ing taun 2010 kanggo ngasilake item promosi bespoke lan dagangan merek ing Ningbo City, China, maju dadi mitra utama kanthi sumber efektif, inspeksi gratis pesen roto lan proposal pengiriman sing murah. Kita ngajak saben staf profesional supaya bisa terus ningkatake bisnis kanthi tanggung jawab sing andal lan penuh, ngarepake kesadharan merek sing apik tenan.

Kita minangka tim sing apik banget karo semangat, sampeyan kudu seneng bisa kerja bareng karo staf kreatif.

 

APA KANG NGAKAK

Hadiah pemasaran promosi pancen efektif kanggo ngiklanake bisnis, organisasi utawa acara, sing bisa disesuaikan karo teks lan gambar awet. Kita ngaturake supaya luwih trampil lan kudu terus sinau babagan industri produk promosi, sing mbantu mitra ngembangake bisnis kanthi barang sing luar biasa lan barang umum sing murah. Kalebu tas promosi, tutup, barang elektronik, barang perawatan kesehatan, produk outdoor & plancongan, hadiah rumah tangga, souvenir, lan liya-liyane.

Kita ngarahake dadi mitra eksklusif lan kantor ing China kanggo nindakake apa sing kudu ditindakake minangka perwakilan lan tanggung jawab lengkap karo layanan sing berkualitas.

Kantor: spesialis full-time nyambung karo pabrikan. Kantor Sampeyan Ing kene!

Bayaran: negosiasi minangka saben wulan utawa celengan. Jaga Dhuwit Aman!

Kontrol Kualitas: a 3jagad inspektur partai dibayar kanggo mriksa. Kualitas dhisik!

Sumber: dijamin rega pabrik langsung. Ngirit biaya!

Transportasi: nggawa tepat waktu kanthi cara pengiriman sing beda, liwat segara, udhara, sepur utawa liwat kurir (DHL, Fedex).

 

KOMITMEN

Sampeyan penting banget kanggo kita. Dadi, kita njaluk tim supaya reaksi sing luwih efektif lan cepet. Minangka kemitraan sing sukses lan jangka panjang, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake pengalaman lan ilmu tanpa kompromi karo saben kasus, ora prelu kalebu pesenan US $ 100 utawa pesenan US $ 1.000.000.

Kita nindakake:

Bisa dipercaya & Mantep: kita ndeleng, ngrungokake, ndemek lan ngrasa raket.

Trampil: nawakake bakal siyap sajrone 24 jam utawa menehi solusi sing bener.

Ayo Dhiskusi Saiki. Pilihan pertama hadiah pribadi lan barang promosi khusus ing China - Hai Promo. Email saiki kanggo njaluk tulung.